Audio-Set huren

Kies een aantal
OF BEL ONS DIRECT

Onze verhuurservice gaat verder en biedt meer:

Productspecificaties:

  • Powermixer / versterker
  • Keuze uit speakers op statief, aan de wand of in truss
  • Keuze uit Sennheiser wireless refer microfoon, hand microfoon of head-set
  • Inclusief alle bekabeling
  • Geschikt voor grote en kleine groepen

Wilt u een Audio-set huren?

Dan bent u bij Easy2Rent aan het juiste adres. De standaard Audio-set die u bij Easy2Rent kunt huren is geschikt voor kleine en grotere groepen. U kunt deze bijvoorbeeld inzetten ter ondersteuning van een spreker of presentatie, of voor muzikaal entertainment tijdens de borrel op de beurs.

Verhuur van geluidsapparatuur

Bij het huren van deze Audio-set krijgt u onder meer de beschikking over 4 speakers op statief, een draadloze hand- of reversmicrofoon en een versterker/mixer. Wij gaan verder dan alleen de verhuur van geluidsapparatuur. Zo kunnen wij op uw verzoek ook zorgen voor het transport, de installatie en de on-site support voor de apparatuur. Als u meer wilt weten met betrekking tot de verhuur van audioapparatuur, neem dan contact met ons op via: +31 (0) 318 495 300.

Easy2Rent maakt huren makkelijk

Ga voor het totaalgemak en huur een Audio-Set bij Easy2Rent. Wij hebben een groot assortiment en dragen zorg voor een snelle levering door ons behulpzame team. Wij kunnen leveren op elke gewenste locatie in Europa en op ieder gewenst moment. Ons professionele team zorgt voor professionele opbouw en aan het einde van de verhuurperiode ook voor de demontage.

Neem contact op met onze verhuurspecialisten via 32 (0)15 286 286 of mail naar sales@easy2rent.be