CrowdAlert helpt bij reguleren drukte

Het intelligente telsysteem CrowdAlert van Easy2Rent regelt winkels / bedrijven / gemeenten/  onderwijsinstellingen / gebouwbeheer / beurzen / congressen op een eenvoudige manier dat klanten / bezoekers / personen op een veilige afstand van elkaar kunnen bewegen.

Door de strenge maatregelen mogen er nog maar een beperkt aantal klanten/bezoekers/personen tegelijkertijd binnen. Easy2Rent denkt mee en komt met de oplossing: ‘CrowdAlert’.

Wat doet het?

Het systeem werkt heel eenvoudig. CrowdAlert telt iedere inkomende en uitgaande persoon en geeft dit duidelijk weer op een scherm.

Hoe dit eruit ziet?

Het scherm toont een kleur per status en laat zien of het maximumcapaciteit bereikt is:

  • Groen: Wanneer het rustig is en je binnen mag.
  • Oranje: Wanneer het drukker is, maar het nog veilig is om naar binnen tegaan.
  • Rood: Wanneer de maximum capaciteit van de locatie bereikt is en de bezoeker moet wachten tot de volgende klant naar buiten gaat.

Een hoge resolutie camera registreert het aantal personen, dat naar binnen- en buiten gaat in de winkel. Ook in grotere locaties met meerdere in- en uitgangen, en in moeilijke omstandigheden (honden, kinderwagens, vogels) is dit aantal te tellen. In het systeem kan het aantal personeelsleden wat werkzaam is op de werkvloer, worden aangegeven.

Easy2Rent heeft al jaren ervaring met het  inzetten van schermen en IT voor beurzen, congressen, locaties, winkels, organisaties en bedrijven. In zeer korte tijd is dit unieke systeem ontwikkeld, dat snel, goedkoop én op  grote schaal uitgerold kan worden. Voor in de verhuur, maar ook permanent als vaste installatie.