Eventregistratie

Organiseert u een evenement en wilt u zich geen zorgen maken over het registratietraject? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij werken samen met gedegen partners die zich ontfermen over de ontwikkeling van websites voor de inschrijving en het versturen van de uitnodigingen. Vervolgens komt Easy2Rent in beeld. Wij nemen de gehele productie uit handen en leveren de techniekvoorziening en scanapparatuur op locatie.

Easy2Rent verzorgt voor uw bijeenkomsten vanaf 100 personen tot en met 5000 bezoekers. Wij werken voornamelijk op congressen, seminars, relatie-evenementen, kleine beurzen, leveranciersdagen, personeelsfeesten en klantendagen.

Eventregistratie van A tot Z bij Easy2Rent

 • Wij maken gebruik van hoogwaardige en gebruiksvriendelijke scanapparatuur, waardoor de registratie snel en comfortabel verloopt. Zonder wachtrijen!
 • Wij installeren de badgeprinterslaptops en scanapparatuur op locatie. Bij binnenkomst tonen de gasten hun e-ticket of uitnodiging met QR-code. De QR code wordt door gastvrije hostesses gescand. Binnen enkele seconden rolt de badge met uw eigen fullcolour logo uit de hightech badgeprinter en kan deze meegegeven worden aan uw gast.
 • Entree management is scannen, maar dan met dat beetje extra. En dat is precies waar het ontvangen van uw gasten om draait. Een hostess gecombineerd met moderne apparatuur zorgt voor een geweldige entree. Een vriendelijke en gastvrije hostess met een snelle en moderne scan oplossing, zorgen er samen voor dat uw gast niet in de rij hoeft te staan. Indien nodig levert Easy2Rent professionele hostesses welke uw gasten optimaal zullen verwelkomen.
 • Onze ervaren registratie support managers coördineren uw event ter plaatse om een geruisloze en succesvolle start en uitvoering te garanderen. De dag van het event verloopt vaak chaotisch en er gaat soms wel eens wat mis. Wanneer er vragen/problemen ontstaan tijdens uw event registratie dan is on site support de oplossing. Wij hebben de juiste mensen die u gericht op locatie kunnen helpen.

Gepersonaliseerde Badges

Een badge is een badge en toch willen wij 'm net wat anders. Het moet tenslotte snel en ook zo mooi mogelijk.

Wilt u bijvoorbeeld een volledige voornaam of enkel de voorletters? Dient ook de functie, of enkel de bedrijfsnaam vermeld te worden? Moeten de verschillende type bezoekers een verschillende markering krijgen op hun badge? Er zijn veel keuzemogelijkheden voor de uitvoer van de badges: verschillende formaten, vorm (badgehouders en keycords), gekleurde badgehouders en met gepersonaliseerde informatie (workshopindeling, dagprogramma en/of boodschap). Alles sluit naadloos aan bij de look & feel van het event of uw bedrijf.

De badges die Easy2Rent levert zijn plastic insteekhoesjes met ruimte voor een clip waar de badgekaart wordt in geschoven. Easy2Rent beschikt over 3 verschillende badge formaten.

 • Badgeformaat Creditcard
  Deze labels zijn 85 x 60 mm.
 • Badgeformaat A7
  Dit is de meest gekozen grootte 101.6 x 76.2 mm, voor als je veel informatie kwijt wilt. Denk bijvoorbeeld aan informatie over het programma of een barcode die nodig kan zijn bij het scannen van een seminar.
 • Badgeformaat A6
  De A6 transparante badgehouder is ideaal om uw bedrijf te presenteren tijden een congres.
  Deze badges zijn 101.6 x 153.4 mm. Verticaal en horizontaal leverbaar.

Meten is weten

Met onze eigen Easy2Rent database verzamelen wij tijdens de registratieproces van uw event nuttige gegevens over uw gasten. Met deze gegevens kunt u vervolgens in kaart brengen in welke mate de gasten zich bewegen tijdens het event: van het registratietijdstip, deelnamelijsten van workshops, de drukste piek, tot het uitchecken aan het einde van de dag. De resultaten bieden interessante data die voor allerlei doeleinden ingezet kunnen worden; aftersales, programmaoptimalisatie, registratiemanagement of netwerken.

Voor iedere vraag een passende oplossing


Naast het uit handen nemen van het registratieproces kunnen wij nog veel meer voor u betekenen. Door onze uitgebreide verhuurportefeuille weten wij als geen ander hoe u een event kunt aankleden met IT- en AV-producten. Wat dacht u van:

Wilt u meer weten over onze evenementenregistratie of andere producten?
Neem dan geheel vrijblijvend contact op met onze IT- en AV verhuurspecialisten.