iPad Antidiefstal systeem huren

Kies een aantal
OF BEL ONS DIRECT

Onze verhuurservice gaat verder en biedt meer:

Productspecificaties:

  • Kensington Folio SecureBack
  • Geschikt voor onder andere iPad2, iPad3, iPad4
  • Slank design dat tegelijkertijd veiligheid en bescherming biedt
  • De case beschermt de achterkant en randen tegen stoten en krassen
  • Het meegeleverde ClickSafe-slot wordt met één klik bevestigd

Ultiem Antidiefstalsysteem voor iPads

Bij het huren van een tablet wilt u zich geen zorgen hoeven maken over de bescherming tegen diefstal. Daarom is het mogelijk bij Easy2Rent er een iPad Antidiefstalsysteem bij te huren van het merk Kensington. Een degelijk systeem met een slank design dat er niet alleen voor zorgt dat iemand de iPad ongewenst mee kan nemen, maar de case zorgt ook voor bescherming van zowel de voor- als achterkant tegen stoten en krassen. Het meegeleverde clicksafe-slot kan met één klik bevestigd worden en is daarmee makkelijk in het gebruik.

iPad accessoires

U kunt het best kiezen voor het iPad Antidiefstalsysteem als u kiest voor het dynamisch gebruik van een iPad. Naast het Antidiefstalsysteem verhuren wij ook Vloerstandaards. Bekijk onze website voor alle iPad accessoires of neem contact op met onze accountmanagers voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte of extra informatie.

Easy2Rent maakt huren makkelijk

Ga voor het totaalgemak en huur een iPad Antidiefstal systeem bij Easy2Rent. Wij hebben een groot assortiment en dragen zorg voor een snelle levering door ons behulpzame team. Wij kunnen leveren op elke gewenste locatie in Europa en op ieder gewenst moment. Ons professionele team zorgt voor professionele opbouw en aan het einde van de verhuurperiode ook voor de demontage.

Neem contact op met onze verhuurspecialisten via 32 (0)15 286 286 of mail naar sales@easy2rent.be