iPad Tafelstandaard zwart huren

Kies een aantal
OF BEL ONS DIRECT

Onze verhuurservice gaat verder en biedt meer:

Productspecificaties:

  • Tablet Tafelstandaard 
  • Kleur: Zwart
  • Geschikt voor HP Elite pad 900, iPad 2, 3, 4, Air en 2017, Galaxy TAB 2
  • Geïntegreerde USB-kabel
  • Optioneel anti-diefstalslot
  • De deksel is afsluitbaar met het ingebouwde cilinderslot
  • Portret of landschap montage

iPad Tafelstandaard Zwart huren?

Huurt u een iPad bij Easy2Rent dan is het mogelijk om een iPad accessoires erbij te huren, zoals de iPad Tafelstandaard Zwart. Deze iPad Tafelstandaard is speciaal ontworpen om de iPad op een gemakkelijke manier te gebruiken. Bijvoorbeeld wanneer u tijdens een beurs op de stand in gesprek gaat met een klant en de iPad wilt gebruiken om productinformatie te delen.

iPad accessoires

Dit product kan optioneel voorzien worden van een antidiefstalbeveiliging, zodat u geen omkijken meer heeft naar de bescherming van de gehuurde producten. De iPad Tafelstandaard is ook te huur in het wit. In ons verhuurassortiment hebben wij nog meer handige iPad accessoires opgenomen die de verhuur van Apple producten nog comfortabeler maken. Bekijk op onze website de mogelijkheden of neem vrijblijvend contact met onze accountmanagers voor een offerte.

Easy2Rent maakt huren makkelijk

Ga voor het totaalgemak en huur een iPad Tafelstandaard zwart bij Easy2Rent. Wij hebben een groot assortiment en dragen zorg voor een snelle levering door ons behulpzame team. Wij kunnen leveren op elke gewenste locatie in Europa en op ieder gewenst moment. Ons professionele team zorgt voor professionele opbouw en aan het einde van de verhuurperiode ook voor de demontage.

Neem contact op met onze verhuurspecialisten via 32 (0)15 286 286 of mail naar sales@easy2rent.be