Op de beurs

Dankzij onze jarenlange ervaring kan Easy2Rent terecht als expert gezien worden wanneer het gaat om het aankleden van uw beurs met professionele IT- en AV-producten. We durven te beweren voor iedere vraag een passende oplossing te hebben.

Onze gekwalificeerde specialisten staan in voor professionele montage, installatie/de-installatie en configuratie. We ontzorgen u tijdens het ganse verhuurproces, waardoor het gemak maximaal is. Dit doen wij voor beursorganisaties en -locaties, standenbouwers en eindgebruikers.

Iedere doelgroep heeft zijn eigen specifieke wensen:

Voor beursorganisaties en -locaties

Als geen ander weten wij hoe we beursorganisaties volledig kunnen ontzorgen bij het creëren van de juiste totaalbeleving. We begrijpen immers dat uw focus ligt op het aantrekken van kwalitatieve exposanten en veel bezoekers.

Easy2Rent kan een beurs van A tot Z uitrusten met IT- en AV-apparatuur; van de registratie bij de inkom en digitale plattegronden tot het voorzien van pasklare oplossingen voor de exposanten. Alles tot in detail geregeld zodat u zich ten volle kan concentreren op uw core-business.

Daarnaast maken wij ook deel uit van het leveranciersaanbod van Expodoc Exhibitor Manual. Met deze slimme events tool selecteert u makkelijk partners die u aan uw exposanten wilt aanbieden om (in het geval van Easy2Rent) de IT- en AV-apparatuur te voorzien.

Voor de standbouwer

Een mooi standontwerp in combinatie met de juiste IT- en AV-aankleding maken de stand van vandaag. Een stand stelt tegenwoordig niets meer voor zonder deze facetten. Wilt u als standenbouwer graag een totaalpakket aanbieden aan uw klant en beschikt u zelf niet over de juiste apparatuur en vakkennis? Dan vindt u in Easy2Rent de uitgelezen partner: gezamenlijk leveren we een geweldig eindproduct!

Niets is prettiger dan efficiënt met elkaar te kunnen samenwerken en een goed georganiseerd opbouwtraject is daar onderdeel van.

Voor de eindgebruiker

Een eindgebruiker - de standhouder of exposant - wilt graag alles Plug-and-Play opgeleverd hebben, zodat hij meteen aan de slag kan. Direct na afloop van het event, de beurs of het congres wordt de apparatuur door onze eigen techniekers gedemonteerd en opgehaald zodat u na een lange beursdag snel kan vertrekken zonder u te moeten bekommeren om de afbouw.

Een greep uit ons uitgebreid verhuuraanbod:

U wilt advies op maat inzake onze IT- en AV-oplossingen voor op de beurs ? Wij helpen u graag verder op +32 (0) 15 286 286.