Stage lopen bij Easy2Rent

Inhoud stage

Hou jij van het ontwerpen, optimaliseren en analyseren van content? En ben jij op zoek naar een uitdagende stage waarbij je marketingacties bedenkt en uitvoert, marktonderzoek doet en werkt aan SEO/SEA? Dan hoef je niet verder te zoeken! Het is belangrijk dat je weet wie onze klanten zijn en hoe je ze op de juiste manier weet te overtuigen! Daarnaast weet jij precies hoe we nieuwe klanten kunnen aantrekken met een eigen communicatie/marketing plan. Je zult je bezighouden met statistieken en ontwikkelingen van Marketing in de breedste zin. Van content creëren tot het bouwen van een Social Media community, grafische ontwerpen van banners, programmeren in Wordpress, tot het meehelpen met het jaarlijkse marketing/communicatie plan. Het resultaat van jouw stage is een duidelijk marketing/communicatie plan, waarmee wij onze doelgroep weten te bereiken en onze naamsbekendheid vergroten.

Functie eisen / Profiel stagiair

Doe jij een opleiding in Marketing en Communicatie en ben je op zoek naar een (afstudeer) stage? Ben jij communicatief sterk, creatief, sociaal, servicegericht en doelgericht? Neem je initiatief, kun je goed zelfstandig werken en ga je geen uitdaging uit de weg? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bij voorkeur 3e of 4e jaars HBO/MBO+-studenten. Op dit moment hebben wij plek voor een stage op de afdeling Marketing, en een plek vacant voor een meewerk-stage.

Wij bieden jou

- Een leuke en uitdagende meewerkstage binnen een informele, dynamische en commerciële organisatie, waar je direct aan de slag mag met interessante marketingprojecten. - Onbeperkt koffie, thee en warme chocolademelk ;-) - Begeleiding van zowel een ervaren stagebegeleider als de rest van het team. - Kortom, een super leuke stage en nuttige werkervaring!

Geïnteresseerd?

Bel naar +31 (0) 318 495 300 of mail naar malin@easy2rent.nl