Voor de IT-er

De snel veranderende wereld waarin we leven brengt nieuwe IT-vraagstukken met zich mee. Zo wordt de opslag van data steeds complexer door nieuwe technologieën en het digitaliseren van werkprocessen. Deze complexe werkomgeving vraagt om flexibiliteit in de inrichting van uw IT-omgeving. Hiervoor kan u gebruik maken van de Server & Storageproducten en netwerkapparatuur uit het verhuurassortiment van Easy2Rent.

IT-ers huren deze apparatuur van Easy2Rent bij:

  • Levertijdoverbrugging
  • Ondersteuning van migratietrajecten
  • Calamiteiten of storingen op de IT-infrastructuur
  • Capaciteitsvergroting
  • Tijdelijke projecten

De levering van functionele vervangingen of de toevoeging van hardware aan de bestaande IT-infrastructuur garanderen u 100% continuïteit. Huren is de aantrekkelijkste manier om te besparen op een dure aanschaf.

Jarenlange ervaring

Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe belangrijk het is om snel te kunnen schakelen. Een goede voorbereiding is vaak al het halve werk. Wij dragen zorg voor de volledige configuratie en een snelle implementatie zodat u in no-time voorzien bent van kwalitatieve apparatuur, direct uit voorraad leverbaar en (vaak) nog sneller dan de fabrikant.

Easy2Rent is bovendien één van de weinige verhuurorganisaties in de Benelux die partner zijn van Microsoft. Dit laat ons toe Micrososoft software met licentie (zoals Windows Server) installeren.

Huren is flexibel en schaalbaar en bij Easy2Rent al mogelijk voor een korte huurperiode. Onze specialisten spreken bovendien dezelfde taal. Wilt u meer weten over onze server- & storage- of netwerkapparatuur? Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden. Laat u alvast inspireren door ons uitgebreid verhuuraanbod.

Bekijk ook de totaaloplossingen die wij aanbieden voor Op de Beurs en Eventregistratie.