Werken bij Easy2Rent

Werken bij Easy2Rent

Buitendienst medewerker (M/V)

Spontane collega gezocht voor ons buitendienst team!

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de buitendienst? Vind jij het leuk om te werken op beurzen, evenementen en congressen? Wil jij een onderdeel zijn van een gemotiveerd team en kun jij je vinden in onderstaand profiel? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dit ga je doen als buitendienst medewerker

Wij zoeken aanpakkers die de steeds groter wordende behoefte van verhuur van IT/AV oplossingen in Nederland en de rest van Europa mee willen helpen faciliteren. Vanuit planning ontvang je dagelijks de adressen die je gaat bezoeken in jouw werkgebied. Iedere dag ziet jouw planning en werkdag er dus weer anders uit. Easy2Rent is actief in de b2b op beurzen, congressen, in hotels, bij audiovisuele bedrijven en de opdrachten variƫren van simpele aflevertaken tot complete netwerkoplossingen. Samengevat: het opbouwen, installeren, onderhouden, uitrijden en afbreken van projecten behoort tot de taken die dagelijks aan de orde zijn in ons bedrijf, alsmede het verlenen van on-site support.

Dit vragen we van jou

  • We zoeken kandidaten die zowel goed in teamverband als zelfstandig kunnen werken.
  • Je bent klantgericht, ambitieus, resultaatgericht en in staat om zelfstandig representatief met klanten te communiceren.
  • Je bent in het bezit van een B rijbewijs.
  • Je bent servicegericht en beschikt over een positieve instelling en een aanpakkersmentaliteit.
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit en vindt het geen probleem om zo nu en dan in het weekend en s `avonds te werken.
  • Affiniteit met Techniek.

Sollicitatieprocedure

Bij Easy2Rent in Veenendaal krijg je de kans om een uitdagende baan aan te gaan in een leuk en enthousiast team! Klinkt het functieprofiel van de buitendienst medewerker (M/V) je als muziek in je oren? Dan horen we graag van je.
Stuur uw CV en motivatie naar: Malin van der Hart