Werken bij Easy2Rent

Werken bij Easy2Rent

Buitendienst medewerker

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdagende job en wil jij werken in de buitendienst?

Wij zoeken echte aanpakkers die de steeds groter wordende behoefte op gebied van IT- en AV-verhuuroplossingen in België en de rest van Europa mee willen helpen ondersteunen. Ben jij klaar om met je enthousiasme voor AV- en IT-techniek, samen met ons, een stap verder te zetten?

Opbouwen, installeren, organiseren en begeleiden van IT- en AV-apparatuur op beurzen, congressen en events zullen je vaste werkzaamheden zijn. Naast de technische en logistieke rol krijg je bij Easy2Rent de vrijheid om mee te denken over nieuwe ontwikkelingen.

Je werkdag is nooit dezelfde! De ene dag ben je bezig met het installeren van een mobiele LED-trailer van 45m2, daarna heb je nog IT-project bij een onderwijsinstelling en de andere dag ga je samen met een collega 20x een 55 inch scherm installeren op een vakbeurs.

Functieomschrijving

Easy2Rent is gespecialiseerd in de verhuur van IT- en audiovisuele apparatuur. Onze portefeuille is zeer uitgebreid en omvat de verhuur van diverse apparatuur en een scala aan diensten gericht op het optimale gebruik van deze toestellen. We bieden jou de unieke kans om je logistieke kennis te laten zien en uit te breiden. Wij zijn actief in de B2B op beurzen, evenementen, congressen, hotels, overheidsinstanties en de opdrachten variëren van aflevertaken tot complete IT- of AV-oplossingen.

Opbouwen, installeren, onderhouden, leveren en demonteren van projecten behoren tot de taken die dagelijks aan de orde zijn in ons bedrijf, alsook het verlenen van on-site support. Wij werken met piek- en dalperiodes, wat kan betekenen dat er soms veel van je gevraagd wordt, terwijl je op andere momenten meer tijd voor jezelf zult hebben. Het takenpakket omvat een combinatie van fysieke inspanning en oplossend denkvermogen.

Jouw profiel

 • Je hebt affiniteit met AV- & IT-techniek
 • Rijbewijs B is een vereiste, rijbewijs BE of C is een pluspunt
 • Je bent flexibel (geen 9-5 mentaliteit)
 • We zoeken kandidaten die zowel goed in teamverband als zelfstandig kunnen werken
 • Je vindt het leuk om onderweg te zijn
 • Je bent ambitieus, resultaatgericht, servicegericht, beschikt over een positieve instelling, een aanpakkersmentaliteit en …

Je bent sociaal vaardig, affiniteit met AV en IT en je bent commercieel gericht.

Arbeidsvoorwaarden

Werken bij Easy2Rent betekent werken in een dynamische werkomgeving met goede arbeidsvoorwaarden, vrijheid en verantwoordelijkheden.

Sollicitatieprocedure

Herken je jezelf in dit profiel en heb je interesse in een leuke, uitdagende baan met vrijheid in een informele en open werkomgeving solliciteer dan direct via malin@easy2rent.nl.

 

Warehouse manager

Easy2Rent BV is een dochteronderneming van TRG BV. TRG is een snelgroeiende onderneming in B2B verhuur van IT en AV. Wij voorzien klanten in Europa voor korte- of langere termijn van IT- en communicatie hardware (losse schermen, videowalls, LEDwalls, printers en andere randapparatuur, enz). Samen met onze klanten creëren we de beste, creatiefste en meest authentieke totaalervaringen door kwalitatieve audiovisuele technologie en een flexibele en persoonlijke service.

Wij leveren altijd op tijd en razendsnel producten, mensen, kennis en service en bieden te allen tijde een 100% tevredenheidsgarantie voor ons brede en duurzame klantenbestand. Passie, service en ondernemerschap zijn kenmerkend voor onze organisatiecultuur.

We streven naar perfectie en willen altijd leren en nog beter worden.

Je komt te werken in een enthousiast team waar gedrevenheid, kwaliteit, zelfstandigheid en gezelligheid centraal staan. Wij bieden je een leuke, uitdagende baan met een aantrekkelijk salaris en volop ruimte om zaken in het magazijn naar jouw hand te zetten en jezelf verder te ontwikkelen.

Kom jij vol energie ons team versterken?

Wat ga je doen?

 • Je hebt ervaring met leidinggeven in een magazijn of logistiek bedrijf en geeft straks leiding aan 5 AV en IT medewerkers binnendienst.
 • Je bent verantwoordelijk voor het goed laten functioneren van onze magazijn werkzaamheden. Denk daarbij aan slim (her)inrichten van het magazijn, constant verbeteren van werkwijzen, kwaliteitsborging zodat alle opdrachten vlekkeloos naar klanten gaan en bij terugkomst snel weer inzetbaar zijn voor andere klanten.
 • Je zorgt ervoor dat de juiste diagnose wordt vastgesteld bij niet-functionerende AV en IT apparatuur en realiseert herstel.
 • Je bent ook een troubleshooter én problem solver voor collega’s en klanten.
 • Je rapporteert en werkt nauw samen met de manager operations maar ook met de sales director en directie van TRG.

Wie ben je?

 • Je beschikt over een positieve instelling en bent een gedreven en ervaren aanpakker. Ervaring op het gebied van AV en IT verhuur is een pré maar geen must.
 • Je bent belangstellend |leergierig | toont initiatief.
 • Je bent ambitieus, resultaatgericht, servicegericht en oplossingsgericht. Jij weet altijd een manier te vinden om zaken te laten functioneren.
 • Je hebt een goede kennis ten aanzien van het beheren van een magazijn en/ of een logistiek bedrijf.
 • Je bent pietje precies en klanten en collega’s appreciëren het heel erg om met je samen te werken.
 • Gezien de contacten met Franstalige collega’s is een voldoende beheersing van de Franse taal wenselijk.

Jouw geluksmomentje:

Happy collega’s om je heen zien omdat jij ervoor hebt gezorgd dat alles op rolletjes loopt en iedere klant tijdig zijn bestelling in goede orde heeft ontvangen.

Wat bieden wij jou:

Easy2Rent zal jouw werkgever zijn. Easy2Rent is een ambitieus bedrijf met een informele werksfeer en gevestigd in een sfeervol en goed bereikbaar kantoorpand met magazijn te Antwerpen (Wilrijk). Je komt te werken in een jong en enthousiast team waar gedrevenheid, kwaliteit, zelfstandigheid en gezelligheid centraal staan. Wij bieden je een leuke, uitdagende baan met een aantrekkelijk salaris, fijne collega's en volop ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. En ander leuks zoals een lekkere lunch, gezellige bedrijfsfeestjes en nog meer.

Ben jij die enthousiaste Magazijn Manager die we zoeken? Mail dan snel je motivatie en CV naar malin@easy2rent.nl want dan willen we je graag leren kennen! Uiteraard zijn sollicitatie video’s ook van harte welkom!